Covid-19 Informasjon

Ingen vet helt sikkert hvordan de neste seks månedene blir, men vi vet at det kommer snø  og vinteren kommer. Vi skal gjøre alt det vi kan for at det blir lagt til rette for en så trygg som mulig skisesong her på Vaset! 

Dette må du huske på

Er du syk, har symptomer eller i karantene?

Da kan du dessverre IKKE ta turen til skisenteret. Det er utrolig viktig at du ikke kommer om deu er syk, har symptomer eller er i karantene. 

Dersom du er frisk 

Om du føler deg frisk er det fortsatt noen ting du må forholde deg til... God hånd og hostehygiene og minimum 1 meter avstand. 

Om du blir syk i anlegget

Om du får symptomer eller blir syk mens du er i anlegget, ber vi deg om å reise hjem så fort som mulig. Vent gjerne ute, eller i et eget rom om mulig. Ikke ta offentlig transport. Hold minimum 2 meter avstand til andre. Kontakt oss om du lurer på noe!

Heis

Hold 1 meter avstand i køen til andre som ikke er i din kohort. Ikke ta heis med andre personer enn de som er i din kohort.  

Dette gjør vi 

Generelt 

Vi gjør det vi kan for å tilrettelegge for 1 meters avstand. Vi kommer til å henge opp plakater og informasjon for å minne deg på reglene. Alle berøringsflater vaskes ekstra hyppig. Spessielt kortautomater, toaletter og vasker.  

 

Skiutleige

Hjelmer rengjøres og står i karantene etter bruk.

Varmestue 

Vil ha åpent som vanlig, men det blir mindre sitteplasser inne. Vi tilrettelegger for flere sitteplasser ute.

Olav Brenna Hansen

post@vasetskiheiser.no

99714353

Olav Brenna Hansen

post@vasetskiheiser.no

99714353

Vaset Skiheiser

Panoramavegen 1056

2960 Røn

Kontakt oss

Naviger

Følg oss på

Linker

Facebook

Instagram

Snapchat 

fnugg.no