top of page
Screen Shot 2018-03-02 at 11.02.22 PM.pn
103skikroa.jpg

Proffkjelker

Ta heisen opp med proffkjelker og kjør i den 1200 meter lange akebakken! 
Aking skjer i egen preparert trase og passer alle mellom 8-100 år :) 
Kjelkeakingen følger åpningstidene til skisenteret. 
 
Vi har mulighet for å holde åpent for grupper på over 10 pers ved forespørsel. 
NB: På grunn av sikkerhet er det ikke lov å bruke slalomsko på kjelkene. Påbudt med hjelm.  

Proffkjelker

Kom og prøv den helt rå akebakken i Vaset Skiheiser! Perfekt for familien, vennegjengen eller kanskje et litt annerledes bursdagsselskap?  

Booking av kjelker:
 Det er mulig å booke kjelker Via vår online butikk
Inkluderer heiskort og kjelke i valg tid:

 Tidene er:
10.00-12.00
12.00-14.00
14.00-16.00 (14.00-15.30)

Har du heiskort (sesongkort)
Benytt drop-in eller bestill på 
post@vasetskiheiser.no

Drop-in (i skiutleien) er det mulig med 1,2 eller 3 timer leie av kjelke:
Priser

Bestilling av kjelker kommer først i køen


 
108skikroa.jpg

Kjelkene 

Kjelkene kan minne litt som de klassiske Stigakjelkene, men desse er enda mer robuste og tåler høyere hastigheter. Kraftige bremser sørger for at du kan avpasse fart etter eget ønske. Barn under 8 år kan sitte på med voksen
107skikroa.jpg

Løypa

Du tar heisen opp med kjelkene og kjører ned i en egen trase. Løypa er variert og består av noen bratte heng og noen slakere partier. Starten er godt merka, følg deretter løypa nedover og brems godt ned ved avsluttingen. Kjør forsiktig ned til heisstart.     
103skikroa.jpg

Sikkerhet

På grunn av sikkerhet er det er ikke lov å bruke slalomsko på kjelkene. Kjør etter egen evne, og avpass farten deretter. Det er viktig å gjøre seg kjent med løypa og kjelken før du kjører full fart. Ikke glem å vær oppmerksom på hva som skjer rundt deg.  

Andre akeprodukter

0_edited.png

Snooc

Snooc er et helt nytt akekonsept. Kjelken kan minne litt om en sit-ski. Du sitter på et sete med en ski under. Med denne kjelken kan du carve og gjøre helt andre ting enn med en klassisk kjelke. 
Det som gjør Snooc enda mer spesielt er at kjelken også er to ski. Di kan gå opp bakken på ski som om du går på randoné. Så setter du kamme skiene fester setet og aker ned igjen. Dette er et veldig artig akeprodukt som passer for hele familien. 
Dessverre ikke tilgjengelig før etter 1. januar

sveip for å se priser >>

Heisen3.jpg

Stigakjelker

og akematter

Vi leier ut Stigakjelker og akematter. Stigakjelkene kan du bruke i barnebakken eller på siden av løypene. Akemattene kan kun brukes på siden av løypene og ikke i barnebakken. 

sveip for å se priser >>

WV7A8692309.jpg

Snørafting

Snørafting er den perfekte aktivitet for deg som liker at det kiler i magen! Denne aktiviteten er ikke oppe hele vinteren, men kan bestilles av større grupper. 
Dessverre ikke tilgjengelig på nåværende tidspunkt 

(ikke åpen enda)

sveip for å se priser >>

Kom og prøv det helt nye akekonseptet Snooc! Du kan gå opp på felleski, bygge sammen skiene til en kjelke og ake ned igjen. Du kan også ta heisen opp om du bare vil ake. Det som er ekstra kult med Snooc kjelkene er at du kjører på en carvingski. Du sitter lavt og kan kjøre skarpe svinger. En helt ny kjelkeopplevelse! 

Snooc

bottom of page